fredag 21. oktober 2011

Jeg velger sofaen...

Jeg tar en kaffe til før jeg ordner opp litt. Jeg har sett sååå mange bilder av perfekte kjøkkener der ute på nettet. Ønsker ofte jeg kunne ha det sånn, men det er langt fra min virkelighet for tiden. Dette er mitt kjøkken en vanlig fredag morgen. Hvis jeg rydder blir det muligens litt mer perfekt...? Det kommer kanskje an på hvordan man definerer det? Men før det blir aktuellt å gjøre noe som helst må jeg ha mer kaffe :-)
Ha en skikkelig god helg og ta livet med ro. Legg beina høyt ta det du liker best å drikke i koppen (eller i glasset) og la ting være som de er for en liten stund.

 

2 kommentarer:

 1. Endelig en med et skikkelig kjøkken:)
  Hvem har det vel ikke sånn om morran??
  Men skal innrømme at brødsmulene eller monstrene lillemann legger igjen under bordet, primen som er brukt som maling på bordet og dammen med melk utover duken ikke er det jeg viser frem. Men det er faktisk realiteten.
  Utrolig trivelig blogg, slenger meg med deg videre.
  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar
  Det er så deilig å se at flere har det slik :-)) Tusen takk... jeg prøver å rydde, og ha det sånn nogenlunde, for å slippe skippertak... men stadig vekk, så skjærer det seg.. Jeg har drevet gård, med stort bondekjøkken, i nesten 20 år, så jeg synes kjøkkenet er et rom til bruk for alt.. jeg bruker det som hobbyrom, kjøkken, osv osv....og det ser ut der etter :-) Men trøster meg med at det er bedre å leve med litt støv i krokene, enn et rent "helvete".. hehe
  Ha en fin kveld, og en flott ny uke
  Klem heidi

  SvarSlett