onsdag 12. oktober 2011

Et lite glimt fra heimen min.


Først må det være sagt at dette er ikke et interiørinnlegg, har ikke noe greie på det. Her i heimen er det litt sånn hummer og kanari. Ikke noe sånt blonde, perle hvitt chabbychict helvete for mannen jeg bor sammen med ;-) Men jeg liker å ha litt av denne stilen her og der... For jeg er spesiellt glad i engler da....Disse to nydelige englene kjøpte jeg i Spania en gang helt tilbake på tidlig 80-tallet! De har vært med på mangt et flyttelass og fulgt meg i alle år uansett trender og moter. De er jo veldig "in" nå da.
(Det kommer ikke frem av bildet hvor store de er, men de måler 30 cm. i høyden pr.stk. så de er ganske store)

Jeg prøver meg igjen på noen stiklinger jeg ikke kunne motstå å "stjele" her om dagen, nesten alle mine planter er avleggere jeg har "stjålet". Noen ganger lykkes det andre ganger ikke...

Ståltrå-mannen er laget av min datter for mange år siden, den er en av min kjæreste eiendeler.

Denne morsomme kløverplanten har jeg hatt noen år nå. Når kvelden kommer lukker den bladene. Den første vinteren trodde jeg den døde, for alle bladene visnet og det var bare svart jord igjen. Den ble stående pga min latskap, og gudkjelov for det. Når våren kom begynte den å spire igjen og ble enda større enn da den var ny i huset! For noen dager siden begynte den å blomstre også, det har den ikke gjort siden jeg fikk den. Morro ikke sant?

 


2 kommentarer:

 1. Kjempefin kløver. Sånn har jeg aldri sett.
  Og jeg forsto det sånn at din mann ikke er så fan av chabby chic-stilen, så da er det kanskje uaktuelt for dere å kjøpe campingbil og innrede slik det tyske ekteparet i denne linken har gjort? (Vis ham den bloggen, og han vil se ut som ståltrådmannen din. Garantert!):

  http://home-sweet-motorhome.blogspot.com/2011/07/es-ist-vollbracht-innenrenovierung.html

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig hilsen hos meg!

  Jeg elsker også engler - jeg har en hel mengde, hvor noen er helårsengler, og andre kommer frem når julen nærmer seg! Dine engler var nydelige!

  Nyt onsdagskvelden videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett