søndag 2. oktober 2011

Sommeren er over...

Ja da er sommeren over og jeg sitter her og ser på bilder. Fikk lyst til å dele noen av minnene med dere....I år bestemte vi oss for å feriere i her hjemme i Norge. Gizmo må bare forsikre seg om at han ikke skulle bli glemt hjemme;-)


Første stopp ble Haukeliseter, her har de egne rom til de som har med hund på ferie, her ble det etpar fine turer på Gizmo.

Jørpeland var et koselig sted, det ligger ca 1 mil fra Prekestolen som var vårt neste mål. Vi leide denne koselige dukkestuen i 2 dager for 400 kr natta. Den står i hagen hos vertskapet og det er bad og dusj i huset deres.

Prekestolen var målet, turen opp og ned var opplevelsen. Det er min kjære man ser ute på Prekstolen i seiersdans. Utsikten gikk vi glipp av, tjukk tåke...


Gizmo var selfølgelig med! Han klarte fint turen opp, men var utslitt da vi nådde toppen etter 3 timer. Da var det godt å ligge inni mammas regnjakke. Mesteparten av turen ned igjen satt han der. Det skal nevnes at det er mer klatring enn gåing opp til Prekestolen, ikke noen søndagstur akkurat, men anbefales!
 
Lindesnes fyr.
Da vi var med noen venner på båttur i Nidelva ved Arendal fikk vi besøk av denne stolte moren.

Men mye av sommeren har bestått av dette:
Man får bare begynne å glede seg til neste sommer og håpe på bedre vær ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar